Amerpoort werkt met LACCS

27 maart 2017

"Samen werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor mensen met een ernstig meervoudige beperking geeft Amerpoort hieraan vorm vanuit de LACCS-visie."

Zo begint de bijzondere uitgave van de expertiselijn EVMB over het werken vanuit de LACCS-visie. Rond 2009 kwamen Amerpoort medewerkers voor het eerst in aanraking met de visie die De Geeter en Munsterman ontwikkelden. LACCS is een afkorting voor Lichamelijk welzijn, Alertheid, Contact, Communicatie en Stimulerende tijdsbesteding. Er is sprake van een goed leven als op al deze vijf gebieden een goede score is.

In dit magazine vertellen Amerpoort-collega's en familieleden over wat de LACCS-visie voor hen betekent, staan er tips voor collega's en is er aandacht voor de antroposofie. Het magazine is bedoeld voor familieleden van clienten, voor (nieuwe) collega's en stagiaires en voor geinteresseerden van buiten onze organisatie. Afgelopen donderdag werd het magazine bijvoorbeeld ook meegenomen naar het EMB-congres in Zwolle.

Nieuwsgierig? Neem dan even tijd en lees de inspirerende verhalen in het magazine!

LACCS magazine (PDF)   

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route