Wisselingen in het managementteam van Amerpoort

03 maart 2017

Nieuwe concern controller en directeur Divisie 2 gaat naar GGMD In Gouda.

Rebecca Hendriksen-Stokman is op 1 maart bij Amerpoort gestart als concern controller ad interim. Zij heeft een brede werkervaring op toezichthoudend, bestuurlijk en uitvoerend niveau. Ook is zij bekend met de langdurige zorg en in het bijzonder met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. "Waarom Amerpoort? Omdat ik het belangrijk vind met respect en gelijkwaardigheid samen te werken, om het beste te bereiken voor cliënten en medewerkers. Maar ook omdat ik wil ondernemen en innoveren omdat het anders kan. Daar doe ik het voor."

Rebecca volgt concern controller Leo van Kempen op die heeft besloten zijn carrière buiten Amerpoort voort te zetten. Amerpoort neemt afscheid van een gedreven collega die vanaf 2007 een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van onze organisatie op het gebied van financiën en ICT. Als financieel specialist wist hij de organisatie mede op koers te houden. Daarvoor zijn wij hem zeer erkentelijk.

Harry Bosma, directeur van divisie 2, gaat per 1 juni 2017 Amerpoort verlaten. Harry wordt bestuurder bij een andere zorgorganisatie, GGMD In Gouda. Deze organisatie helpt mensen met psychische problemen die doof zijn of een hoorprobleem hebben en hun verwanten.

Paul Willems had Harry graag nog langer voor Amerpoort willen behouden: ”Juist omdat ik zo blij ben met de manier waarop hij in korte tijd divisie 2 verder heeft ontwikkeld, samen met zijn medewerkers. Met visie, daadkracht en creativiteit, altijd vanuit het belang van de cliënt. Ik vind het jammer dat hij vertrekt maar besef dat dit een mooie stap is in zijn loopbaan.” Harry verwoordt zijn keuze als volgt: “Omdat ik het zo naar mijn zin heb bij Amerpoort was ik niet op zoek naar een andere baan en had ik ook zelf niet verwacht al na twee jaar Amerpoort te verlaten. Maar toen deze kans voorbij kwam, heb ik toch besloten hierop in te gaan."

Voor de functie van divisiedirecteur start binnenkort een wervingsprocedure.

${carousel}

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau