PlanCare 2.0 gelanceerd met feest in Cultureel Centrum

21 maart 2017

Bekijk de nieuwe video over PlanCare 2.0 bij Amerpoort.

Op dinsdag 21 maart is het nieuwe Elektronisch Cliënten Dossier PlanCare 2.0 officieel gelanceerd. Dat gebeurde tijdens een groot evenement in het Cultureel Centrum op locatie Nieuwenoord in Baarn. Iedereen was welkom: cliënten, begeleiders en verwanten. Veel cliënten gingen gelijk de dansvloer op tijdens het optreden van United by Music. United by Music geeft muzikaal getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden voor groot publiek.

Video

Het was een vol, verrassend én muzikaal programma. De projectgroep PlanCare 2.0 was voltallig aanwezig evenals de bouwers van De Heer Software en de makers van TapCare (de web-schil over het nieuwe PlanCare). Er was ruimschoots de gelegenheid voor vragen en demonstraties. Ook werd de nieuwe video gepresenteerd die de voordelen van PlanCare 2.0 kernachtig op een rijtje zet:

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route