In debat over extra investeringen voor cliënten

20 maart 2017

Amerpoort wil dit jaar extra geld besteden aan initiatieven die de zorg voor en begeleiding van cliënten bij Amerpoort verbeteren. Medewerkers, verwanten en cliënten konden via een vragenlijst aangeven welke thema´s zij belangrijk vinden om in te investeren.

Zij konden daarbij aangeven welke thema´s zij het belangrijkste vinden en wat ze per rubriek wensen. We hebben 157 reacties gekregen; hartelijk dank aan een ieder die de moeite heeft genomen om mee te denken!

Verdeling

Op 16 maart hebben afgevaardigden uit de verschillende groepen gekeken naar de uitkomsten van de vragenlijst en besproken hoe we deze resultaten het beste kunnen meenemen bij de verdeling van het geld dat Amerpoort beschikbaar stelt.

Deelnemers gingen met elkaar hierover in gesprek via een debatvorm; een effectieve manier om te luisteren naar elkaars argumenten en keuzes te maken. Bijvoorbeeld: kiezen we voor verdeling van het geld per locatie of niet en gaan we voor een top 3 of trekken we het breder?

Keuzes

De gemaakte keuzes worden in een advies aan het MT voorgelegd. De verwachting is dat het MT het advies in april kan bespreken. Daarna volgt communicatie over waar en hoe de extra investeringen worden ingezet.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau