Cadeaus voor dagbestedingsgroepen Nova en Fido

30 maart 2017

Basisschool De Kameleon haalt 600 euro op tijdens de kerstmarkt.

Gisteren was het zover. Twee leerlingen van basisschool de Kameleon uit Amersfoort kwamen langs in Baarn om cadeaus te overhandigen aan de jongeren van Nova en Fido. Van de opbrengst van de kerstmarkt kocht de basisschool educatief materiaal voor de groepen Nova en Fido.

De basisschool koos dit doel voor de kerstmarkt, omdat een aantal kinderen op school een broer of zus heeft met een beperking. Om die twee werelden bij elkaar te brengen, werden een aantal activiteiten bedacht in aanloop naar de kerstmarkt in december. Twee begeleiders van de dagbesteding van Amerpoort kwamen op school langs om te vertellen over de groepen Nova en Fido. En een aantal jongeren van Nova en Fido kwam ook meehelpen knutselen voor de kerstmarkt.

De jongeren van Nova en Fido en de kinderen op de basisschool hebben het leuk gevonden om elkaar te leren kennen. Als dank kregen de leerlingen van school een mooie poster mee naar huis met een tekening en foto’s van het knutselen.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route