Producten portfolio Amerpoort

24 februari 2017

Bent u op zoek naar een origineel geschenk? Dan bent u bij Amerpoort aan het juiste adres. U kunt bij ons producten kopen die gemaakt zijn door mensen met een verstandelijke beperking. Ook kunnen wij op bestelling een origineel relatie-geschenk voor u regelen.

Cliënten werken bij Amerpoort en maken producten van keramiek, zeep, textiel en hout. Bij Kaarsenmakerij De Punt in Soest - één van de grootste kaarsenmakerijen in Nederland - gieten en dompelen cliënten ambachtelijke kaarsen. Ook kunt u bij Amerpoort unieke kunst kopen. Bij kunstatelier Jans Pakhuys en op diverse andere locaties maken kunstenaars met een beperking prachtige kunst en kunstvoorwerpen.

In Jans Pakhuys - in de binnenstad van Amersfoort – heeft Amerpoort een winkel waar u al deze producten kunt kopen. Daarnaast zijn er cliënten die industriële werkzaamheden verrichten; vaak in opdracht. Denk hierbij aan inpak- en verpakwerkzaamheden, artikelen voorzien van een prijskaartje of het verzorgen van mailings voor bedrijven.

In deze portfolio willen wij u graag laten zien hoe wij samen werken met cliënten en wat voor prachtige producten zij maken. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Nelleke Kruithoed (acquisiteur van Amerpoort) via 033-454.2884 - 06-5322.4865 of n.kruithoed@amerpoort.nl.

 

Download de producten portfolio (PDF)

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route