Nieuwbouw Duinweg bijna klaar

17 november 2016

Ouders nemen voor het eerst binnen een kijkje

In Bosch en Duin aan de Duinweg is hard gewerkt om een nieuwe locatie te realiseren met ruimte voor vier groepen. De verhuisdatum komt al rap dichterbij. Vorige week konden de ouders van de toekomstige bewoners voor het eerst binnen een kijkje nemen.

Van buiten hadden velen het pand bewonderd, maar binnen kijken in de toekomstige woning van je kind, is toch wel bijzonder. Waar is de kamer van mijn kind, waar woont mijn kind straks en hoe ziet alles er nu in het echt uit? 

Reactie ouders
Ouders waren erg enthousiast. Ze vonden dat er goed over het licht was nagedacht, een mooie houten trap en vooral de keuken met het lange blad waardoor de bewoners goed vanuit de woonkamer kunnen kijken hoe er gekookt wordt. Een plek waar goed gewoond kan worden.
 

Manager Christi van Groesen: “Een verhuizing is voor iedereen spannend. De nieuwbouw is ontzettend mooi geworden en het is fijn om het pand ook aan de ouders te laten zien.”

Verhuizen
Eind november is er een week uitgetrokken om alle bewoners te verhuizen naar de vier woningen in de nieuwbouw. Op 28 en 29 november verhuist de locatie Cantecleer. En op 30 november en 1 december verhuizen de bewoners van de tijdelijke huisvesting aan de Vondellaan in Zeist naar de Duinweg. Vanaf dat moment veranderen ook de groepsnamen naar: Talander/ Balthasar en Melchior/Kasper.
 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route