MultiMediaStation maakte live radio-uitzending bij EVA

07 november 2016

Cliënten MultiMediaStation, lokale omroep EVA en wijkwebsite Soesterkwartier maakten samen een live radio-uitzending. Het begin van een mooie samenwerking.

De cliënten van het MultiMediaStation van Amerpoort maakten samen met lokale omroep EVA en het team van de wijkwebsite Soesterkwartier op zondag 6 november een live radio-uitzending. Het MultiMediaStation verzorgde het beeld en geluid van de uitzending.

De radio-uitzending was live te beluisteren bij Omroep EVA via 105.2 FM & 89.2 FM en de videobeelden worden op een later tijdstip uitgezonden. Vooraf aan de radio-uitzending kregen de cliënten een training om alle knoppen en apparatuur goed te kunnen bedienen. Artiesten Mike Klein; Sharon Heer; Willy Jansen en Martin Dhamarco kwamen speciaal voor deze uitzending live optreden in de studio. Ook burgemeester Bolsius van Amersfoort was als gast naar de studio gekomen. Het werd een groot succes. Lees op de website van het Soesterkwartier het verslag van die ochtend en bekijk de fotoreportage.

Leren
“Bewoners van Amerpoort zijn geïnteresseerd in hoe het er in ‘radio- en televisieland’ aan toegaat”, vertelt Priscilla Bitterling, coördinator Maatschappelijk betrokken ondernemen en vrije tijd bij Amerpoort. “Hoe worden radio-uitzendingen gemaakt? Waar hou je rekening mee tijdens een interview? Hoe is het om een live-uitzending te maken? Dat hebben ze nu allemaal ervaren.”

Verslaggever
Dit is het begin van een nieuw project waarbij bewoners van Amerpoort de kans krijgen om mee te doen in de samenleving en zich verder te ontwikkelen. Na de uitzending kunnen enkele cliënten van het MultiMediaStation aan de slag als verslaggever voor de Wijkwebsite Soesterkwartier. En wie weet wat er nog meer volgt.

 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route