De Lindenhof scoort in café top-100

08 november 2016

Notering in ranglijst van Misset Horeca.

De Lindenhof in Soest staat op nummer 71 in de Café Top 100 van horecavakvereniging Misset. Het is de enige zaak in de regio Amersfoort die de lijst heeft gehaald. Dat schrijft het AD/Amersfoortse Courant.

Grand Café De Lindenhof is een dagbestedingsplek van Amerpoort voor jongvolwassenen en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking.

"Het gevoel van welkom is op weinig andere plaatsen meer oprecht. Bovendien, het is een plaatje van een bedrijf. Mooi ingericht met een fleurige mix van stoelen en banken. De kwaliteit van de bestellingen is prima. Maar ja, de baas werd een paar jaar geleden dan ook uitgeroepen tot 's werelds beste biertapper", luidt het oordeel van de jury.

Het etablissement, waar mensen met een verstandelijke beperking in de bediening werken, is al vaker in de prijzen gevallen. In 2015 behaalde het grand-café op de horeca-vakbeurs Horecava de tweede plaats in de strijd om de titel 'Meest Markante Horecaondernemer'. In 2014 werd De Lindenhof verkozen tot meest markante horeca-onderneming van midden-Nederland, schrijft de Amersfoortse Courant.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route