Impact Day: medewerkers Prologis klussen op Nieuwenoord

20 mei 2016

Vandaag staken opnieuw zo'n 120 medewerkers van het bedrijf Prologis de handen uit de mouwen op locatie Nieuwenoord.

Vrijdag 20 mei kwam het bedrijf Prologis met 120 medewerkers naar Nieuwenoord, in het kader van Impact Day. Het internationale bedrijf gaat op deze dag wereldwijd bij maatschappelijke organisaties aan de slag om hun betrokkenheid te tonen. De Nederlandse tak van het bedrijf heeft voor de derde keer op rij Amerpoort uitgekozen om klussen te vervullen die anders blijven liggen omdat ze te arbeidsintensief zijn of te veel geld kosten.

Onvergetelijke sportdag

Na de ontvangst in het Cultureel Centrum, gingen de vrijwilligers van Prologis aan de slag. Zo werden er wanden geschilderd op woon- en dagbestedinggroepen en werd de kleedkamer van de gymzaal omgetoverd tot fitnessruimte. Daarnaast werd het terras van het Cultureel Centrum sfeervol aangekleed met steigerhouten loungebanken, hangmatten, plantenbakken en een mooie buitenbarbeque. Aan de zijkant  van het Cultureel Centrum werd een mooie vlindertuin aangelegd. Ook op boerderij De Huydecoper werd er geklust. 50 Prologis medewerkers hielpen mee aan een onvergetelijke sportdag voor cliënten. Kortom, er werd hard gewerkt op Nieuwenoord. Het was een mooie dag en van het resultaat kunnen cliënten nog lang genieten. Amerpoort is Prologis enorm dankbaar en hoopt hen volgend jaar weer te mogen verwelkomen op Impact Day op Nieuwenoord!

Prologis

Prologis is een bedrijf dat wereldwijd actief is en in Nederland vooral bedrijventerreinen en distributiecentra beheert en verhuurt. Op het Europese hoofdkantoor in Amsterdam werken zo'n 130 medewerkers. Wereldwijd werken er 1400 mensen bij Prologis, dat zijn hoofdkantoor heeft in San Francisco. De werknemers van het bedrijf kunnen twee dagen per jaar besteden aan vrijwilligerswerk. Op de speciale 'Impact Day' legt het hele bedrijf het werk neer en gaan alle werknemers wereldwijd als vrijwilliger aan de slag. Zo waren de mensen van Prologis al eerder bij Amerpoort actief.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route