Afscheid van “oom” Ko tijdens 27ste Truckersrun

15 maart 2016

Het was prachtig weer toen de 27ste Gooise Karavaan, ook wel bekend als de Amerpoort Truckersrun, toeterend door het Gooi trok.

Dit jaar stond de tocht stond in het teken van het afscheid van politie-brigadier Ko van Brakel, die al die jaren de leiding van de karavaan in handen had. Van Brakel werd door Kiwanis-president Jan Bastiani in het zonnetje gezet. Hij kreeg een fraai portret, geschilderd door cliënten van Amerpoort.

Zaterdag 12 maart reden 72 vrachtwagens, met aan boord cliënten van Amerpoort, een route door het Gooi. Net als voorgaande jaren was het Nieuwenoord in Baarn. Rond half één kwam de stoet aan bij Coronel in Huizen. Daar aten de deelnemers een pannenkoeken voordat ze weer terug naar Baarn reden.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route