Mooi geldbedrag naar Glazen Huis

22 december 2014

Jan van Schalkwijk en Daniel van Zalen bedanken iedereen die geholpen heeft bij hun actie voor Serious Request.

Zondag 21 december hebben zij het geldbedrag afgeleverd bij het Glazen Huis in Haarlem.

Doneren kan nog steeds

De afgelopen week hebben Jan en Daniel, samen met vrijwilligers, geld opgehaald bij heel veel woningen en dagbestedinglocaties van Amerpoort en Sherpa. Ook de geloofgemeenschappen van Amerpoort en Sherpa hebben geld gedoneerd; 648,80 euro. In totaal haalden zij 1835,00 euro op. Maar dit is nog niet het eindbedrag. Via hun actiepagina van Jan en Daniel op de website van 3FM – www.kominactie.nl/janendaniel - kunnen mensen nog steeds doneren!

Haarlem
Op zondagochtend, 21 december, zijn Jan en Daniel met hun vrijwilligers afgereisd naar Haarlem voor het leukste onderdeel van hun actie: het geld naar het Glazen Huis brengen. Ze zijn er op de foto gegaan en hebben een videoboodschap opgenomen.

Hands off our girls
Elk jaar vraagt radiozender 3fm rond de kerst aandacht voor een stille ramp. Dit jaar is dat voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. In het hele land zamelen mensen geld in om deze stille ramp te bestrijden.

Krant
Met hun actie haalden zij zelfs de krant (zie: “Het leukste is geld storten bij het Glazen Huis” – Gooi- en Eemlander, 19 december 2014 PDF).

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route