Cliënt Jan weer in actie voor Serious Request!

15 december 2014

Ook dit jaar gaat Jan van Schalkwijk, bewoner van locatie Eemborg (Amerpoort), weer geld inzamelen voor Serious Request.

Dit keer doet hij dat niet alleen, maar is er sprake van een bijzondere samenwerking! Daniel van Zalen, cliënt van Sherpa, gaat hem helpen. Beiden gaan langs bij locaties van hun eigen organisatie om geld op te halen. Ze worden daarbij ondersteund door een vrijwilliger. Vandaag was de aftrap; Paul Willems (bestuurder Amerpoort) en Anton Maas (bestuurder Sherpa) gaven als eerste een bijdrage.

3FM
Elk jaar vraagt radiozender 3fm rond de kerst aandacht voor een stille ramp. Dit jaar is dat voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. In het hele land zamelen mensen geld in om deze stille ramp te bestrijden.

Naar het Glazen Huis
Jan en Daniel gaan in de week van 15 t/m 19 december samen met een vrijwilliger geld ophalen bij heel veel woningen en dagbestedinglocaties. Op zondag 21 december reizen zij naar Haarlem. Daar brengen zij zelf, onder begeleiding van hun vrijwilligers en samen met medewerkers van Amerpoort en Sherpa, het geld naar het Glazen Huis!

Doe jij ook mee?
Jan hoopt ontzettend dat hij dit jaar veel geld op inzamelt bij Amerpoort. Wil je ook je bijdrage leveren? Stop deze dan in de collectebus van Jan of doneer via http://www.kominactie.nl/janendaniel Je kunt natuurlijk ook een actie bedenken om Jan te helpen. Verzin met elkaar een sponsoractie, haal lege statiegeldflessen op of doe een ‘heitje voor een karweitje’. Geen inspiratie? Hier vind je goede voorbeelden: http://seriousrequest.3fm.nl/kominactie/voorbeelden

Meer informatie over de actie van Jan en Daniel? Neem dan contact op met Anne Baas, communicatieadviseur Amerpoort, telefonisch 06 132 393 41 of via a.baas@amerpoort.nl


Vlnr: Wies(vrijwilliger), Anton, Daniel, Louk (vrijwilliger), Jan, Paul

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route