Wintermarkt Jans Pakhuys weer een succes

17 november 2014

Kaarsen in de vorm van dennenbomen en kerstmannen...

Kaarsen in de vorm van dennenbomen en kerstmannen bij de kraam van Kaarsenmakerij De Punt, ‘mijn 1e kerst’ slab, een Kieke Boek of zelf mooie sleutelhangers maken bij de kraam van Past Zo en het nieuwe porselein bij de kraam van Jans Pakhuys. Tijdens de Wintermarkt, zaterdag 15 november, was er vanalles te koop en te doen.

Samen met de ondernemers uit de Grote Sint Jansstraat in Amersfoort organiseerde Jans Pakhuys zaterdag de jaarlijkse Wintermarkt. Naast de producten en kunstwerken van Jans Pakhuys waren er ook unieke ambachtelijke producten te koop van andere dagbestedinglocaties van Amerpoort. Van kaarsen tot hout, van textiel tot zeep en van kaarten tot mozaïek.

In de kraam van Kaarsenmakerij De Punt stond ook ‘De hand van Fatima spaarpot’ waar donaties voor het project in Marokko in konden. Bekijk er hier de foto van op hun Facebookpagina.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route