ProjectZie opent themadag over sociaal domein

01 september 2014

Het multimediaproject ProjectZie opende zaterdag de themadag voor burgemeester en wethouders over het sociaal domein in Groot Kievitsdal in Hilversum.

De aanwezigen, waaronder burgemeester Pieter Broertjes, bekeken de vertoning vol verwondering en waren enthousiast over het resultaat.

ProjectZie is gemaakt door dagbesteding het Multimediastation. Onder supervisie van muziektherapeut Ruloff Manuputty maakten cliënten een multimediabeleving met behulp van projectie, geluid en papier-maché.

Wethouder Arjo Kramer van de SP nodigde Ruloff en de makers van ProjectZie na een vertoning uit om het project tijdens de themadag te presenteren. Daar zeiden ze uiteraard geen nee tegen. Vol enthousiasme vertelden Ruloff en zes meegekomen cliënten over hun creatie aan de burgemeester en wethouders. Met name het laatste thema van de vertoning raakte de aanwezigen.

"Als je iemand echt wil leren kennen, kijk dan met je hart" werd meteen overgenomen als onderwerp van de themadag.

 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route