Amerpoort blij voor zusters Augustinessen met opbrengst markt

10 april 2014

De markt, waar cliënten van Amerpoort en leerlingen van het ROC de zusters van Klooster de Stad Gods woensdag hielpen bij de verkoop, heeft 4000 euro opgebracht.

Veel bezoekers

Omdat de zusters Augustinessen met ingang van mei vertrekken uit Klooster de Stad Gods (Hilversum) werd woensdag 9 april een markt georganiseerd op het grasveld voor het klooster op Monnikenberg. De markt, waar van alles werd aangeboden - van meubelstukken tot schilderijen en boeken - trok veel bezoekers. Ru driekwart van alle spullen is verkocht. De opbrengst gebruiken de zusters voor hun verhuizing.

Speeltuin
Het was voor hen een moeilijke beslissing, maar voor de 9 zusters die er nu nog wonen wordt het leven in en het in stand houden van het (te) grote huis bezwaarlijk. De toestellen van de populaire speeltuin van het klooster schenken zij aan Amerpoortlocatie Nieuwenoord in Baarn. In ruil daarvoor hielpen cliënten en medewerkers van Amerpoort hen met de markt. Iedereen kijkt tevreden en met plezier terug op een zeer geslaagde dag!

Bekijk meer foto's op onze Facebookpagina!

 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route