Uilen en roofvogels van dichtbij bekijken tijdens Valkeniersdag

18 maart 2014

Heb je altijd al eens een roofvogel van heel dichtbij willen bekijken? Of is je kind gefascineerd door uilen en wil hij daar alles van weten? Kom dan aanstaande zondag tussen 13.00 en 16.00 uur naar De Huydecoper in Baarn. De boerderij van Amerpoort organiseert samen met valkeniersbedrijf Flying Free een Valkeniersdag.

Hoe zwaar is een Europese Oehoe? Wat eet een roofvogel? En hoe snel vliegen ze eigenlijk? De kenners van De Huydecoper en van Flying Free beantwoorden graag al je vragen. Als het weer het toe laat zijn er vliegdemonstraties. Een Amerikaanse woestijnbuizerd zal uitvliegen om 14.00 en om 15.30 uur. Als je durft… kun je ook met een roofvogel op de foto!

Kom jij ook? Iedereen is welkom!

Zondag 23 maart 2014 – toegang is gratis.
Op het  terrein bij de boerderij zijn versnaperingen verkrijgbaar.

 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route