Kinderen Ratjetoe genieten van voorstelling Herman van Veen Arts Center

03 oktober 2013

De kinderen van activiteitenmiddag Ratjetoe hadden woensdag een bijzonder uitje. Ze werden ontvangen op Landgoed Paltz in Soesterberg bij het Herman van Veen Arts Center voor een heel bijzonder toneelstuk.

Kabouter Paltz en de Alvermannen

In de kapschuur vertelde Barones van Paltz, geassisteerd door haar secretaresse Jonkvrouwe Faizah van Soest, het verhaal van Kabouter Paltz en de Alvermannen. Een spannend verhaal en alle kinderen zaten op het puntje van hun stoel. De voorstelling ging verder tijdens een wandeling door het bos. Onderweg werd boom Joop gedag gezegd en na een glas limonade ging de tocht verder om te kijken of de kabouter thuis was. Na een uur werd de voorstelling afgesloten in een enorm grote villa waar alle kinderen een kleurplaat van Alfred Jodokus Kwak kregen.

Herman van Veen Arts Center

De voorstelling werd aangeboden door het Herman van Veen Arts Center omdat Amerpoort daar stoelhouder is. Wanneer stoelen door stoelhouders niet gebruikt worden krijgen kinderen en senioren de gelegenheid om voorstellingen te zien waar zij normaal gesproken niet naartoe kunnen.
Klik hier voor meer informatie over het Herman van Veen Arts Center.

Ratjetoe

Zwemmen, sporten in de gymzaal, binnen- en buitenactiviteiten, koken en bakken, bewegen op muziek, toneel en drama. Het kal allemaal bij de activiteitenmiddag van Amerpoort; Ratjetoe. Plezier staat voorop bij deze groep voor kinderen vanaf 6 jaar met een verstandelijke beperking.
Klik hier voor meer informatie over Ratjetoe.

 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route