NLdoet: Vrijwilligers hard aan de slag voor cliënten Amerpoort

15 maart 2013

Meer dan 100 vrijwilligers staken op 15 maart tijdens NLdoet de handen uit de mouwen voor cliënten van Amerpoort. Hun bijdrage geeft net dat beetje extra. Alle vrijwilligers: ontzettend bedankt!

Born4jobs bezorgde samen met andere vrijwilligers de bewoners van Molshoop 1 en 3 een heerlijke wellnessmiddag. ABN Amro verzorgde een high tea bereid door het Cultureel Centrum en restaurant Puur Smaeck voor cliënten van Het Binnenhof, de Rabobank voor cliënten van ‘t Kabinet. In Soest beleefde een groep vrijwilligers een gezellige bioscoopmiddag met cliënten van Het Leemveld en in Amersfoort gingen vrijwilligers wandelen met cliënten van De Stuifberg.

Klussers

Ook werd er volop geklust. Bureau Jeugdzorg bij logeerhuis Buitenhof, BOB Advies bij inloop De Ontmoeting in Zeist en scholieren van Kees Boeke school De Werkplaats uit Bilthoven bij de Ervaringswerkplaats en de woning Cantecleer van Christophorus. Een begeleider van de Ervaringswerkplaats: “Die jongens nemen me een hoop werk uit handen waar ik anders niet aan toe kom. Kunnen ze niet elke dag komen?”

Saamhorigheid

Burgemeester Maarten Divendal van de Ronde Venen ging samen met collega’s aan de slag op locatie Kerkelanden in Vinkeveen. Zij gaven de muren in de slaapkamers van cliënten een kleur, die elke cliënt persoonlijk uit had gezocht. Van brons tot knalgroen. De burgemeester: “Het is erg gezellig, het is leuk om gezamenlijk aan de slag te zijn voor cliënten voor Amerpoort. En nu ga ik snel weer verder, want er moet geschilderd worden!”

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route