Kom naar het Paasfeest van Kinderboerderij Canton

26 maart 2013

Eerste Paasdag is het Paasfeest bij Kinderboerderij Canton in Baarn. We gaan samen paaseieren zoeken en er zijn allerlei andere leuke activiteiten voor kinderen.

Het Paasfeest begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Een spelkaart kost 2,50 euro. Daarmee kunnen kinderen meedoen aan het knutselen, geschminkt worden als konijn of kuiken, springen op het springkussen, heerlijke limonade drinken en paaseieren zoeken!

Eieren zoeken

In het Cantonspark liggen op deze eerste Paasdag paaseieren verstopt, die we samen gaan zoeken. De eerste groep start om ongeveer 14.00 uur een en om 15.00 uur. We vertrekken vanaf de kinderboerderij.

Iedereen is van harte welkom op het Paasfeest. Bekijk de flyer (pdf) voor meer informatie.

Over Kinderboerderij Canton

Bij Kinderboerderij Canton in Baarn werken jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Ze verzorgen de dieren en onderhouden het terrein. Dit doen zij samen met de vrijwilligers en de beheerder. Deze dagbesteding is een samenwerking van Amerpoort en Kinderboerderij Canton. De kinderboerderij ligt midden in de gezellige woonwijk Oude-Oosterhei in Baarn.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route