Kofferbakverkoop Amerpoort een groot succes

29 maart 2013

Ruim 30 auto’s deden gisteren mee aan de eerste editie van de kofferbakmarkt. Vanuit hun kofferbak verkochten cliënten, hun familie en medewerkers van Amerpoort en Sherpa tweedehands spullen en zelfgebakken cupcakes.

De sfeer zat er goed in; veel blije gezichten, een gezellig muziekje op de achtergrond en vooral veel geïnteresseerden die een kijkje komen nemen. Initiatiefnemer Bill-Lee Lam, werkzaam als begeleider bij Nieuwenoordlaan 1-3, is tevreden. “Het idee voor een soort rommelmarkt had ik al een tijdje, maar de organisatie heb ik echt samen gedaan met Linda (van den Brink, red.) van Evenementen Amerpoort.”

Het goede doel

De een verkoopt z’n spullen “om de zolder op te ruimen”, de ander “om weer nieuwe spullen te kunnen kopen”, maar er zijn ook kofferbakken die meedoen voor een goede doel. Zo zamelden cliënten en medewerkers van locatie Verbindingsweg geld in voor stichting Nqobile door tweedehands spullen te verkopen.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route