Gedragsdeskundige Parkwijk live te gast bij radio EVA

21 maart 2013

Zaterdag 23 maart is Ans de Jong, gedragsdeskundige bij Parkwijk, te gast in het EO-programma Eva radio. Presentatoren Yvonne Sprunken en Tom Herlaar praten live in de studio met Ans over haar werk bij Parkwijk.

De uitzending zal gaan over de begeleiding van ouders met een verstandelijke beperking. Waar ontstaan er problemen en waar liggen kansen? En wat is de visie van Amerpoort? In de uitzending is ook een ervaringsdeskundige aanwezig; een kind van ouders met een verstandelijke beperking. Doel van de uitzending is het creëren van begrip voor deze doelgroep.

Live op zaterdag 23 maart 2013 van 09.00 tot 10.00 uur, EVA radio (EO) op radio 5.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route