Cliënten van Het Leemveld en medewerkers Hilton versieren cupcakes voor goed doel

15 maart 2013

Een groep van 10 cliënten van dagbestedinglocatie Het Leemveld van Amerpoort versiert op donderdag 21 maart met medewerkers van Hilton Royal Parc Soestduinen 500 cupcakes voor het goede doel. De opbrengst van de verkoop gaat naar Stichting de Regenboogboom uit Soest.

Cliënt Anouk Low heeft er zin in: “Dat is mooi! Dan trek ik het speciale ‘Hilton sterrenchef’ schort weer aan, dat we de vorige keer van het hotel hebben gekregen!”

Nationale Cupcake dag

Hilton Royal Parc Soestduinen organiseert voor de derde keer de nationale cupcake dag van Hilton Nederland om cupcakes te verkopen voor een goed doel. Dit jaar gaat een heel bijzonder team de cupcakes versieren. De sous-chef en enkele medewerkers van het hotel gaan samen met cliënten van dagbesteding Het Leemveld uit Soest 500 cupcakes van eetbare mooie versiersels voorzien. De cliënten van Het Leemveld hebben eind vorig jaar in de keuken van Hilton Royal Parc Soestduinen een High Tea leren bereiden. Nu gaan medewerkers van het 4-sterren hotel in de keuken van Het Leemveld aan de slag.

Goede doel

De opbrengst van de verkoop van de cupcakes gaat naar Stichting de Regenboogboom uit Soest. Oprichter Renee van Zandvoort van Stichting de Regenboogboom komt zelf ook een handje helpen. De Regenboogboom is een stichting uit Soest die kinderen helpt met ziekte en/of trauma’s om te gaan. Met liedjes en verhalen laten zij de kinderen het ‘Regenboogbos’ ontdekken: een prachtige, veilige plek waar een kind even niet hoeft te vechten tegen angst, pijn en verdriet.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route