Maart Muziekmaand in Cultureel Centrum

12 maart 2013

Muziekliefhebbers kunnen in maart hun hart ophalen in het Cultureel Centrum van Amerpoort in Baarn. Maart staat namelijk geheel in het teken van muziek! U bent van harte uitgenodigd om een van de optredens bij te wonen en met elkaar te genieten.

Zaterdag 2 maart was de aftrap, met een optreden van het Ricciotti Ensemble. Zo'n 150 bezoekers, zowel bewoners van Nieuwenoord als andere muziekliefhebbers, genoten van de klanken van het Ricciotti Ensemble, dat een één uur durende show weggaf. Eén van die bewoners, Hendrik, werd gevraagd of hij het orkest wilde dirigeren. Hij deed dat met volle overgave. Op 10 maart was er een optreden van het koor Chorusline uit Soest.

Op het programma staat nog de prachtige pianoshower van muziekagoog Ruloff Manuputty op 16 maart. Op 24 maart sluit het Senioren Harmonie Orkest uit de provincie Utrecht de muziekmaand af.

Iedereen is welkom

Onze cliënten zullen genieten van deze optredens, u ook? Het Cultureel Centrum is de bruisende ontmoetingsplek van Amerpoort op locatie Nieuwenoord in Baarn. Binnen- en buitenshuis zijn er regelmatig activiteiten waarbij iedereen welkom is.

In de agenda vindt u meer informatie over de optredens.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route