Meerjarenplan 2022-2025

13 december 2022

De hoofdlijnen van onze toekomstplannen.

In december 2022 heeft Amerpoort het Meerjarenplan voor 2022-2025 opgeleverd, met als titel Zorg voor elkaar. Een belangrijk document waarin we onze plannen voor de toekomst schetsen. Die plannen kunnen we alleen realiseren met de inzet van al onze collega's. Amerpoort zijn we immers samen! 

 Al onze medewerkers hebben daarom het plan ontvangen. Niet in de vorm van een vuistdik rapport maar als overzichtelijke poster met toelichting.  Zodat in één oogopslag de hoofdlijnen van onze toekomstplannen duidelijk zijn; de belangrijkste onderwerpen waar we ons op willen richten. Op een later moment lichten we de plannen toe tijdens informatiesessies. 

Nieuwsgierig naar ons Meerjarenplan?
Download de poster en de toelichting op de poster (pdf-bestanden). 

Zorg voor elkaar 

Zorg voor elkaar is de titel van ons meerjarenplan, die je op meer manieren kunt uitleggen: de dagelijkse zorg voor onze cliënten en de zorg voor elkaar als collega's. Want we leven in een maatschappij waarin veel van iedereen wordt gevraagd. Weten dat je dan op elkaar kunt terugvallen, is belangrijk en biedt steun. Zorg voor elkaar gaat ook over een organisatie die zijn zaken op orde heeft, met duidelijke processen en financieel gezond. 

22065 Meerjarenplan poster.jpg

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau