Clubwerk op Nieuwenoord start eindelijk weer voor iedereen

04 mei 2022

Gelukkig mogen we inmiddels de corona-maatregelen weer loslaten. Op maandag 9 mei start daarom het clubwerk, het recreatieve activiteitenaanbod op Nieuwenoord voor cliënten, weer vanuit het Cultureel Centrum

Op maandag en donderdagavond is iedereen welkom tussen 18.30 en 20.30 uur in Grand Café Nieuwenoord. ‘De kroeg’, zoals cliënten de gezellige avondsoos noemen, is open voor sociale ontmoeting en een drankje tegen betaling. 

Op maandag zal de Zing-in-avondband spelen en op donderdag wordt er wekelijks een kleinschalige activiteit aangeboden (denk aan knutselen, sjoelen), waar cliënten vrijblijvend aan deel kunnen nemen. 

Daarnaast zijn er diverse clubs waar cliënten voor ingeschreven staan. Deze clubs zijn alleen toegankelijk voor die cliënten. Zo zijn er op maandagavond de springinstuif in de sporthal en de gebaren- en luisterclub in het Cultureel Centrum. Op dinsdag is er een zwemclub en op donderdagavond kunnen cliënten die zijn opgegeven deelnemen aan het 50+ dansen en rolstoeldansen. 

Samenvattend is het clubwerk op maandag en donderdag dus vrij toegankelijk voor iedereen die hier bij wil zijn. Ook cliënten van buiten Nieuwenoord zijn welkom. Geef de cliënt geld of blauwe munten mee als hij/zij wat te drinken of snoepen mag kopen. Heeft een cliënt begeleiding nodig bij één van de activiteiten waar hij/zijn aan deelneemt dan dient de woongroep hier zelf voor te zorgen. 

Het clubwerkseizoen loopt door tot en met 23 juni 2022. Daarna is het zomerprogramma. Op maandag 22 augustus start het nieuwe seizoen van het clubwerk weer. Informatie over het aanbod van het nieuwe seizoen en de inschrijving hiervoor volgt nog in juni. 

De vrijwilligers en medewerkers van het clubwerk zien er enorm naar uit om iedereen eindelijk weer te mogen ontvangen en er weer gezellige avonden van te maken met elkaar!

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau