Afscheid van dagbesteding Keune Haircosmetics te Soest

10 januari 2022

Eind december 2021 hebben we, na meer dan 25 jaar, afscheid genomen van onze dagbesteding bij Keune Haircosmetics te Soest.

Sinds de coronapandemie verbleven we aan de overkant in de Ambachtshal. En lange tijd hebben we gedacht terug te kunnen keren in de fabriek. Tot helaas enkele maanden geleden bleek dat dit er niet meer in zat.

Het is even slikken, maar we kijken heel tevreden terug op onze samenwerking en zijn dankbaar dat Keune al 25 jaar geleden zo ver was om onze talenten een kans te geven in hun bedrijf. Die samenwerking is ook uitgegroeid tot een voorbeeld van hoe Amerpoort dagbesteding in de maatschappij wil ontwikkelen samen met een duurzame partner.

Ondanks dat onze samenwerking met dagbesteding in de fabriek moest stoppen, gaan we dit jaar met Keune onderzoeken welke andere mogelijkheden er zijn. Want participatie en samenwerking kan in heel veel vormen.​