Jubileumvoorstelling Theater Totaal gaat niet door

19 december 2021

Ingeblikt Mars! De grootste reis is de reis naar jezelf.

Update 19 december 2021

Helaas moet het theater sluiten en kunnen wij de voorstelling Ingeblikt Mars! nu niet spelen voor publiek. Wij gaan op zoek naar een nieuwe datum en daarvoor blijft uw kaartje geldig.

Wij houden u op de hoogte!

__________________________________________________

Theater Totaal bestaat 25 jaar en wilde dat vieren met de muzikale theatervoorstelling ‘Ingeblikt Mars! De grootste reis is de reis naar jezelf’. Zij wilden de voorstelling spelen in december in Theater de Kom in Nieuwegein. De eigen band Total Loss zou live de muziek verzorgen. 

Theater Totaal is de werkplek voor talentvolle muzikanten en acteurs met een verstandelijke beperking. De plek waar mensen met een verstandelijke beperking hun droom van uitvoerend artiest kunnen waarmaken. Zij zijn onderdeel van zorgorganisatie Amerpoort. 

In de magische, muzikale, avontuurlijke en spannende familievoorstelling ‘Ingeblikt Mars!’ van Theater Totaal gaan bijna 40 astronauten op zoek in de oneindige ruimte. Waar zoeken ze naar? En zullen ze het ooit gaan vinden? Kinderboekenschrijver Benny Lindelauf schreef het script voor deze voorstelling, samen met artiesten van Theater Totaal.