Jan-Henk Janssen gestart als tweede bestuurder

15 oktober 2021

Samen met Marjolein Bolt vormt hij de Raad van Bestuur van Amerpoort.

Vandaag is Jan-Henk Janssen officieel begonnen aan zijn baan als bestuurder van Amerpoort, naast Marjolein Bolt. “De periode sinds mijn benoeming bij Amerpoort heb ik als warm welkom ervaren. Ik heb zin om te starten.” 

De komende tijd staat in het teken van kennismaken. De bestuurders gaan op werkbezoek bij locaties van Amerpoort en maken kennis met samenwerkingspartners. Aangezien hij niet eerder in de gehandicaptenzorg heeft gewerkt, is Jan-Henk Janssen van plan om wat dagdelen op locaties van Amerpoort mee te lopen.

Jan-Henk Janssen werkte hiervoor onder andere als directeur van de sociale werkvoorziening in Arnhem. Zie ook het eerste bericht over de benoeming van Jan-Henk Janssen als tweede bestuurder bij Amerpoort.