HowBazar maakt zich op voor een frisse start

06 augustus 2021

Voormalig De Wissel is tot en met 24 september voor klanten gesloten wegens verbouwing.

Kringloop HowBazar is voor klanten gesloten van 9 augustus tot en met 24 september 2021. Op maandag 27 september opent de vernieuwde HowBazar weer voor klanten en belangstellenden.

De dagbesteding gaat tijdens de verbouwing gewoon door.

HowBazar is de nieuwe naam voor arbeidscentrum De Wissel, aan de Kosmonaut op het Amersfoortse bedrijventerrein Calveen. Tijdens de verbouwing krijgt het hele pand aan de binnenkant een opfrisbeurt. Ook worden de toiletgroepen vernieuwd.

Een bazaar is een overdekte winkelstraat in het Midden-Oosten. De plaats waar men kwam om te handelen, te winkelen, te praten, het nieuws te horen en koffie of thee kwam drinken. Dit willen wij ook voor de cliënten: HowBazar, de plek waar mensen met een verstandelijke beperking mensen van buiten kunnen ontmoeten. Door de vele verschillende dagbestedingen kunnen cliënten nieuwe dingen leren en uitproberen.


De dagbestedingsgroepen in HowBazar zijn:
•    Kringloop HowBazar
•    De Kantine
•    De Werkplaats
•    STOER
•    De Uitwissel
 

Ook kunt u HowBazar op Facebook volgen.