Nieuwsbrief voor jou! nummer 3 is verschenen 

23 juli 2021

Leuke en nuttige informatie voor cliënten van Amerpoort

Vandaag is nummer 3 van de Nieuwsbrief voor jou! verschenen. Dit is een nieuwsbrief met leuke en nuttige informatie voor (lvb-) cliënten van Amerpoort.  

In dit nummer vertellen Alex en zijn maatje Bob over hun vriendschap. Ook zie je welke boeken EdLoket graag leest. Verder kunnen cliënten weer 'Bellen om te vertellen' met cliëntcoach medezeggenschap Zina Louter. 

EdLoket, de afdeling Communicatie en de cliëntcoaches medezeggenschap maken deze nieuwsbrief samen. Omdat ervaringsdeskundige cliënten hebben aangegeven dat ze ook graag zelf nieuws van Amerpoort willen ontvangen. 

Online en op papier

Het is een e-mailnieuwsbrief, maar er is ook een versie die je kunt printen. De begeleiding krijgt de nieuwsbrief en kan die doorsturen, printen en bespreken met cliënten. Ook kunnen cliënten zichzelf rechtstreeks aanmelden voor de nieuwsbrief. Meer informatie en een link om je aan te melden voor deze nieuwsbrief vind je op de pagina Nieuwsbrief voor jou!

De Nieuwsbrief voor jou vervangt niet de essentiële informatie voor cliënten vanuit Amerpoort. Informatie die alle cliënten per se moet bereiken, versturen we zoals gebruikelijk per mail via de managers en teams. 

Meer weten? 

Kijk op de website onder Informatie voor cliënten -> Nieuwsbrief voor jou
Reageren? Mail naar communicatie@amerpoort.nl