Welkom in Grand Café Nieuwenoord

07 juni 2021

Wie had vorig jaar kunnen bedenken dat het zo lang zou duren? Maar eindelijk is het zover. Na een flinke verbouwing in de zomer van 2020 en een sluiting vanwege de coronamaatregelen, gaat maandag 7 juni Grand Café Nieuwenoord in het Cultureel Centrum weer open!

Uiteraard gelden er maatregelen, want helemaal zoals vanouds, dat kan nog even niet. Wil je lekker komen lunchen? Dan dien je vooraf (of aan de deur te reserveren). In het Grand Café mogen slechts 50 personen plaatsnemen, evenals op het terras. Iedereen dient 1,5 meter afstand van elkaar te houden en je mag met maximaal 4 personen aan één tafel zitten. Dit geldt niet voor mensen uit één huishouden. Een mondkapje is verplicht totdat je op je plaats zit. 

Bij binnenkomst kun je langs het buffet lopen en daarna krijg je een plek aangewezen in het restaurant. Eventuele bestellingen vanuit de keuken, worden door de bediening nagebracht en je vuile bord mag je na afloop laten staan.

De (cliënt)medewerkers van het Cultureel Centrum kijken er enorm naar uit om iedereen weer te ontvangen.

De foodtruck sluit vanaf maandag voorlopig haar luiken. Afhalen in het Cultureel Centrum is mogelijk door langs het buffet te lopen, waar alleen verpakte etenswaren op te vinden zijn. De foodtruck zal wellicht later deze zomer nog eens worden ingezet, maar eerst wordt iedereen weer gastvrij onthaald in het prachtig verbouwde Grand Café en op het zonnige terras.

Bekijk de menukaart en krijg nu alvast zin in een lekkere lunch.
Reserveren kan op de dag zelf via 035-647 (5670) of aan de deur.