Peuterdagcentrum Amersfoort start met de Konnect app

21 april 2021

​​​"Al een aantal jaar zoeken we naar een handige en veilig manier om te communiceren met ouders als vervanging voor het overdrachtsschriftje.", vertelt coördinator Ilse Marquenie van Peuterdagcentrum Amersfoort. “Foto's via WhatsApp versturen is niet veilig en je wilt ouders toch laten zien hoe de dag is geweest." Vanaf vandaag kan dit via de Konnect app.

Foto's delen
De Konnect app is een nieuwe app om berichten, foto's en filmpjes op een veilige manier te delen met ouders en verwanten. Door te werken met deze app, hoeven de begeleiders dat niet meer te doen via WhatsApp. Bovendien kan je met de Konnect app ook locatie-nieuwsbrieven maken en versturen. 

Taart
Ilse: “maandagavond ontvingen alle ouders een mail met informatie hoe ze kunnen inloggen en vandaag gaan we de eerste overdrachtsberichten tikken. Het is begonnen!" Het Peuterdagcentrum vierde de start met een lekker stukje taart. 

Verder met Konnect
Na de lancering bij Peuterdagcentrum Amersfoort gaan ook Kinderdagcentrum De Blauwe Vogel in Soest en andere Peuter- en Kinderdagcentra van Amerpoort aan de slag met de Konnect app.  

Lees hier een eerder nieuwsbericht over het klantportaal van Amerpoort nu ook in de regio.

Op de foto's Anouk van Mikado en de taarten van het ServiceTeam Nieuwenoord waarmee we de lancering vierden!