Ontmoetingsactiviteiten Amerpride weer van start

10 maart 2021

Online ontmoetingsavonden via Zoom.

De Amerpride activiteiten gaan weer van start. ​Voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking die homoseksueel, lesbisch, biseksueel, transgender of intersekse zijn. Maar ook voor mensen die twijfelen over hun gevoelens. 

De activiteiten zijn voorlopig online via Zoom. Dit is zo omdat we nog steeds corona maatregelen hebben in Nederland. Zodra het weer kan gaan we elkaar ook weer 'live' zien. Bijvoorbeeld op een kroegavond. 

De planning is op de woensdagen 17 maart, 14 april, 12 mei, 16 juni, 15 september, 13 oktober, 24 november en 15 december online ontmoetingsavonden te doen, van 19.00 tot 20.00 uur. 

Op deze avonden kun je nieuwe mensen leren kennen, vrienden maken, praten over hoe het is om LHBTI te zijn en​ vragen stellen over LHBTI zijn. Opgeven voor de bijeenkomsten kan door een e-mail te sturen naar amerpride@amerpoort.nl.