250 bossen tulpen voor cliënten en medewerkers

25 maart 2021

Een groep vrijwilligers rijdt van Spakenburg tot Woerden om de bloemen te bezorgen.

Alle locaties van Amerpoort kregen donderdag 25 maart weer een prachtig bosje tulpen cadeau. Een groep vrijwilligers rijdt van Spakenburg tot Woerden om de bloemen te bezorgen. Vrijwilligerswerk vond het een goed idee om de actie van vorig jaar weer te herhalen.

Marlies Rijerse: “Vorig jaar hebben we mogen meewerken aan het bezorgen van bloemen aan alle locaties. We hebben toen gezien dat zowel cliënten als medewerkers daar heel blij van werden. Nu de vaccinaties zijn begonnen, vonden we het tijd om een dergelijke actie nog eens te herhalen. We moeten immers nog even volhouden met z'n allen, maar het einde is in zicht."

Vrijwilligerswerk zocht contact met John, vrijwilliger bij de kwekerij. Hij heeft een bloemenzaak gehad en een goed netwerk waar Amerpoort gebruik van kon maken. John bracht de dames van vrijwilligerswerk in contact gebracht met Jorg van JD Bloemen. Jorg heeft speciaal voor Amerpoort op de veiling een mooie prijs kunnen bedingen. 

John en Jorg, bedankt voor dit aanbod. En vrijwilligers bedankt voor jullie hulp. We hopen dat cliënten en begeleiders genieten van een mooi voorjaarsbloemetje!

Vrijwilligerswerk Amerpoort