Jan Willem Schuurman deze zomer met pensioen

06 januari 2021

​​​Aankomende zomer bereikt Jan Willem Schuurman de pensioengerechtigde leeftijd. En hoewel hij nog steeds met veel plezier aan het werk is, heeft hij besloten om in juni 2021 te stoppen met zijn werk bij Amerpoort. 

​In de afgelopen 5 jaar heeft Jan Willem het Expertisecentrum binnen Amerpoort vormgegeven. Daarmee heeft hij tevens een enorme impuls gegeven aan kennisontwikkeling en kennisdeling binnen Amerpoort. Ook vertegenwoordigt hij onze organisatie bijvoorbeeld bij Carante Groep, de academische werkplaats 'Leven met een verstandelijke beperking' en het landelijk onderzoeksprogramma 'Gewoon Bijzonder'. 

Daarnaast is Jan Willem een gewaardeerd lid van het MT. Met een scherpe en creatieve blik draagt hij bij aan het strategisch beleid van Amerpoort.

Reizen

Jan Willem over zijn vertrek: “Ik ben blij dat ik mijn werkzame leven kan afsluiten bij zo'n inspirerende organisatie als Amerpoort. Amerpoort is een zeer prettige plek om te werken: bevlogen medewerkers, prachtige cliënten en betrokken familieleden. 

Ik weet nog niet precies wat ik allemaal ga doen als ik gepensioneerd ben. Wel is duidelijk dat mijn vrouw en ik met onze buscamper veel reizen gaan maken. Dat lijkt me prachtig. Tijd hebben om op je gemak allerlei mooie plekken te bezoeken. Daarnaast heb ik veel hobby's, dus vervelen zal ik me zeker niet. 

En tot die tijd zet ik me voor honderd procent in voor mijn mooie werk binnen Amerpoort. En met alles wat de coronacrisis met zich meebrengt, is er genoeg te doen. Het is nog lang geen juni, dus we zien elkaar nog de komende periode."

Opvolging

De komende tijd kijkt het MT hoe de opvolging van Jan Willem als directeur van het Expertisecentrum wordt ingevuld. Natuurlijk nemen we te zijner tijd op een gepaste manier afscheid van Jan Willem.

Paul Willems
Bestuurder Amerpoort