Wil jij het bedrijfshockeyteam van Amerpoort versterken?

05 januari 2021

Wist je dat… 

  • We een bedrijfshockeyteam hebben binnen Amerpoort
  • Er mensen in het team zitten met en zonder hockeyervaring en dat dat juist leuk is.
  • Je altijd een keer vrijblijvend mee kan doen. 
  • We rekening houden met onregelmatige werktijden. 
  • Hockey voor iedereen leuk kan zijn.
  • We graag gezellig achteraf een borrel drinken met elkaar. 
  • Naast wedstrijden spelen, we af en toe trainingsavonden organiseren.
  • We een hecht en betrokken team geworden zijn.
  • Amerpoort voor contributie en voor kleding zorgt.
  • Ons team heel divers is en uit verschillende werknemers bestaat. 

Bedrijfshockey
In september 2018 zijn we begonnen met het opzetten van een bedrijfshockey-team binnen Amerpoort. Jolyn van Gameren nam dit initiatief. Zij is werkzaam als coördinerend begeleider bij Gaastgracht in Amersfoort. Lucinda Looijenga nam de coördinatie in 2019 samen met Wietse Span over. We spelen op de dinsdagavond in Hoevelaken. Momenteel doen 4 teams aan dit toernooi mee.

Lucinda Looijenga is werkzaam bij het CDB van Amerpoort, daar is ze werkzaam als psychomotorische therapeut en heeft altijd affiniteit met sport gehad. Als PMT'er werkt ze op veel verschillende locaties. Wietse Span is een echte sportman, hij zet zich vrijwillig in als trainer voor het voetbalteam bij Wasmeer Hilversum (g- team) en is werkzaam als assistent begeleider bij Vinkenoord in Vinkeveen. 

Hockeyervaring
Hockey is toegankelijk voor iedereen. Van jong tot oud, van geen ervaring tot hockeyers die op hoog niveau hebben gespeeld. We leren van elkaar en maken er een iets leuks van. Hoe leuk is dat om met meer collega's contact te hebben van verschillende locaties; begeleiders, therapeuten, stafmedewerkers en gedragsdeskundigen. Het maakt niet uit. En je bent ook nog sportief bezig. 

Hockey is voor iedereen leuk!
We zijn uitgegroeid tot een zeer enthousiast team die het leuk vindt om met elkaar een potje te spelen. We zijn niet alleen 'mooi weer'-spelers. We zijn een gemotiveerde/ gezellige groep die ook in de regen speelt. 

Proefles
Je kunt altijd een keer of vaker met ons meedoen om te kijken of het wat voor je is. Een hockeystick, scheenbeschermers en evt. schoenen mag je van ons lenen. Hier valt altijd wel iets voor te regelen. Op dinsdag om 20.30 uur starten we vaak 2 wedstrijden van 30 minuten met of zonder een pauze ertussen. Dit is afhankelijk hoeveel teams er mee doen. Achteraf kan er geborreld worden in de kantine en bijgepraat worden. 2x per jaar wordt er een toernooi georganiseerd met een leuke barbecue of uitgebreide borrel na afloop. 
We hebben al 2 bekers gewonnen met al onze enthousiasme en met een beetje geluk. De beker is te bewonderen op Nieuwenoord, bij de receptie in Baarn, met een foto van ons team ernaast. In de schoolvakanties spelen we niet en er is een winterstop. We hebben nu ook heel wat mannen in het team waar we heel blij mee zijn. Ervaring is absoluut niet nodig. Enthousiasme daarentegen wel… ​

Heb jij zin om ons team te versterken? 
Neem dan contact op met Lucinda Looijenga, l.looijenga@amerpoort.nl of Wietse Span (wi.span@amerpoort.nl: Tel. nummer: 06-5181.1829 (werktelefoon).