Belangrijke update voor gebruikers van ABCDate

17 december 2020

De afgelopen tijd hebben we bij ABCDate van begeleiders regelmatig de opmerking gekregen dat hun deelnemer benaderd wordt door deelnemers die niet voldoen aan wat de deelnemer zoekt. 

Bijvoorbeeld een vrouwelijke deelnemer die veelvuldig benaderd wordt door mannelijke deelnemers, ondanks dat zij alleen op zoek is naar vriendschap met vrouwen. Dit zorgt zowel bij de vrouwelijke deelnemers als bij de mannelijke deelnemers voor veel frustratie. 

We hebben daarom besloten om het zoeken en het tonen van profielen op ABCDate aan te passen. We hopen hiermee het aantal ongewenste benaderingen te verminderen en tegelijkertijd willen we zo deelnemers beschermen tegen veel afwijzingen. Bijvoorbeeld omdat ze zelf niet doorhebben dat ze contact leggen met iemand die daar niet op zit te wachten.

We hebben hier twee uitleg video's over gemaakt. In de eerste video leggen we uit hoe de veranderingen er op de website uitzien. In de tweede video leggen we uit hoe de veranderingen er in de app uitzien.

Deelnemers moeten vanaf vandaag op ABCDate opnieuw aangeven waar hij of zij naar op zoek is. Daarna toont ABCDate de deelnemers die het beste bij hem of haar passen. De deelnemers en begeleiders zijn via een mailing op de hoogte gebracht van deze aanpassingen.

Voor vragen zijn wij altijd te bereiken via info@abcdate.nl