Booztr: voor een kwalitatieve powernap

14 december 2020

Afgelopen vrijdag is de Booztr geplaatst op Amerpoort. De Booztr geeft medewerkers de mogelijkheid om een powernap te doen en zo hun dienst weer fris te kunnen oppakken. De Booztr ziet er uit als een langwerpig ei en biedt de mogelijkheid om je even helemaal af te kunnen sluiten van de buitenwereld om even tot rust te komen. 

De Booztr kom je tegen op vliegvelden, ziekenhuizen, nachtzorgcentrales van Multinationals en bij Amerpoort. De mensen van de nachtzorg kunnen op een moeilijk moment in de nacht zich even terug trekken om daarna weer de dienst te kunnen hervatten, niets is er lastiger dan vechtend tegen de vermoeidheid achter een uitluisterpost te moeten zitten. 

Ik hoop van harte dat dit het werkplezier van medewerkers in de nacht vergroot en dat ze er regelmatig gebruik van kunnen maken. Wil je de Booztr bezichtigen stuur mij even een mail: j.luiten@amerpoort.nl​.

John Luiten, clustermanager.

Bekijk de Booztr brochure (PDF).

Booztr4.jpg