Besmette locatie Birkstraat was dolblij met de maaltijden van Antonio

24 november 2020

Zo’n vier weken zat het team van Amerpoort locatie Birkstraat in Soest binnen, omdat medewerkers en cliënten corona hadden. Elke dag kookte Catering Centraal van Antonio van de Hengel in samenwerking met restaurant De Korte Duinen tegen kostprijs voor de cliënten en de begeleiders. Bij elkaar een groep van bijna 30 mensen. “Dat was echt super”, vertelt begeleider Inge Tans.

Graag wil het team de horecamensen in het zonnetje zetten. “Dat zij voor ons kookten, was echt geweldig en heel belangrijk voor de zorg. Wij hadden het extra druk met de zorg voor de cliënten, door de intensieve zorgtaken.”

Een hectische periode dus. Des te prettiger was het dat eten gewoon werd aangeleverd. “Hollandse pot, schnitzel, worteltjes…we hebben gesmuld! We zijn dankbaar en waarderen het enorm.”

Inmiddels is Birkstraat weer uit quarantaine en is iedereen aan de beterende hand of genezen. “Het is echt een geluk dat we er zo doorheen zijn gerold.”