Nieuwe editie Gemeentewijzers

01 september 2020

Nieuwe editie Gemeentewijzers geeft overzicht dienstverlening regio Eemland, Utrecht en het Gooi

De Gemeentewijzer van Amerpoort geeft een overzicht van de begeleiding en behandeling die we bieden aan mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn 3 Gemeentewijzers uitgebracht: voor de regio Eemland, regio Utrecht en regio Het Gooi.

Gemeenten, wijkteams en organisaties binnen en buiten de zorg krijgen met de Gemeentewijzer inzicht in hoe Amerpoort mensen met een verstandelijke beperking in hun regio kan ondersteunen.

Passende dienstverlening

De dienstverlening van Amerpoort is heel divers. Mensen kunnen bij Amerpoort terecht voor deskundige en betrokken ondersteuning op het gebied van opvoeding, dagbesteding en werk, wonen en vrijetijdsbesteding. Daarnaast bieden we diverse diensten op het gebied van diagnostiek, behandeling en medische zorg.

Voor alle leeftijden en aan mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking of meervoudige problematiek.

Links naar website

In de Gemeentewijzers staan linkjes naar de website van Amerpoort. Daar staat de meest actuele situatie en is meer te lezen over onze dienstverlening.

De Gemeentewijzers zijn te bekijken en te downloaden via www.amerpoort.nl/gemeenten

Meer weten?

Neem contact op met onze zorgconsulenten van Zorgbemiddeling via e-mail zorgbemiddeling@amerpoort.nl of telefoon 035 – 647 52 52. Wij helpen u graag verder!