Zomerprogramma: de zomer kwam bij je thuis

24 augustus 2020

Vorige week was de laatste week van het Zomerprogramma. Het zit er weer op. Een zomerprogramma in geheel aangepaste coronavorm. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Het Evenemententeam op Nieuwenoord heeft veel complimenten van de woongroepen gekregen. De cliënten konden weer eens wat anders doen na vijf maanden veelal thuis blijven. We zagen en hoorden een glimlach, een schaterlach, muziek, knutselende mensen en (water)pret op Nieuwenoord en dat was de bedoeling.

De speurtochten zijn enthousiast opgevraagd. Bewoners en begeleiding konden elke week weer op jacht naar smileys of bad-eendjes.

Ook de voortuinverkiezing was een succes, elke week kregen de groepen een linnen tasje met knutselmateriaal om hun tuin mee te pimpen. We hoorden dat cliënten niet konden wachten tot het weer vrijdag was, want dan komt 'het tasje' en in de 3de week kwam er zelfs een 'doos'. Hierin zaten conservenblikken en kijk maar eens op het terrein wat er allemaal van gefabriceerd is!

Kortom Nieuwenoord is de afgelopen weken weer even wakker geschud door de leuke dingen van het leven. En wij hebben de eer gehad om dat te realiseren samen met onze nieuwe evenementencoördinator Kees Gunnink.

Met grote dank aan onze vrijwilligers die ook al jaren meedoen en altijd weer met heel veel plezier en de begeleiders op de groepen die het mogelijk maakten dat de cliënten erbij konden zijn.

Neem zelf even een kijkje op Nieuwenoord als je er weer eens bent en zie wat voor mooie dingen iedereen in zijn of haar tuin heeft hangen.Namens het team Evenementen,

Emily Koot​

zomerprogramma.jpg