Verbouwing Cultureel Centrum vordert gestaag

26 augustus 2020

De verbouwing van het Cultureel Centrum loopt volledig volgens planning. Er is hard gewerkt door de elektriciens om alle loshangende en nergens toe leidende kabels weg te halen en allerlei nieuwe kabels te trekken. De loodgieters zijn aan het hakken en breken geweest om de toiletten te vernieuwen. De technici van het geluidsbedrijf hebben de nodige voorbereidingen in het plafond getroffen om zo meteen de nieuwe boxen aan te kunnen sluiten. Er zijn nieuwe aansluitingen gemaakt voor de brandmeldinstallatie en de eerste wandjes zijn gezet door de aannemer.  Allemaal kleine stapjes in de richting van een mooi nieuw restaurant en nieuwe moderne zalen. 

Ben je nieuwsgierig naar hoe het Cultureel Centrum er op dit moment uit ziet? Bekijk dan het filmpje. 

Ondertussen staat - als alternatief voor het gesloten restaurant – nog steeds de foodtruck op het winkelplein bij het hoofdgebouw. Dagelijks zijn daar onder andere verse broodjes, warme soepjes, tosti’s en koude dranken verkrijgbaar. Ook is de keuken van het Cultureel Centrum nog steeds geopend en kun je via de mail gewoon broodjes, high teas, borrelhapjes en andere catering bestellen voor je vergadering, verjaardag of bijvoorbeeld afscheid van een collega.  

Volgens planning is de verbouwing van het Cultureel Centrum begin oktober gereed en kunnen er vanaf half oktober weer zalen gereserveerd worden.