Het Cultureel Centrum wordt verbouwd

14 juli 2020

Het Cultureel Centrum wordt verbouwd. Na ruim 20 jaar is het tijd voor een nieuwe uitstraling en meubilair.

De keuken van het restaurant blijft gelukkig wel open. Er staat nu een mooie foodtruck op het winkelplein van Nieuwenoord waar van alles verkrijgbaar is.

Restaurant Cultureel Centrum blijft gesloten

Het restaurant van het Cultureel Centrum blijft gesloten tot 1 september. Nieuwenoord is een woonpark waar een kwetsbare doelgroep woont. Daarom vinden we het nu nog niet verstandig om het restaurant en het bijbehorende terras weer te openen. Het risico bestaat dat bezoekende cliënten de 1,5 meter afstand niet kunnen naleven.

Verbouwing deze zomer

Bovendien benutten we de zomerperiode om het Cultureel Centrum te verbouwen. Na ruim 20 jaar is het tijd voor een nieuwe uitstraling en meubilair. Dit betekent dat tot 1 september ook de zalen in het Cultureel Centrum niet gebruikt kunnen worden. Wel blijven de toiletten in de serre van het Cultureel Centrum toegankelijk, zodat verwanten die Nieuwenoord bezoeken hier terecht kunnen. Op het filmpje ziet u dat het Cultureel Centrum nu helemaal kaal is. Klaar om weer opnieuw opgebouwd te worden! 

​​​Openingstijden foodtruck

Gelukkig is er deze zomer van alles verkrijgbaar bij de nieuwe foodtruck op het plein naast de supermarkt. Van een vers belegd broodje tot een warme tosti of soep en van een gekoeld flesje fris tot een ijskoud ijsje. Kijk voor het actuele aanbod op de krijtborden bij de foodtruck. De foodtruck is op werkdagen geopend van 11.00 tot 14.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16.00 uur. Helaas is het niet mogelijk terras te houden bij de foodtruck, maar iets afhalen en elders picknicken op het terrein is natuurlijk wel mogelijk. 

IJsjes vanuit de bakfiets en zaterdag snackdag

Bewoners en medewerkers van Nieuwenoord kunnen bovendien van maandag tot donderdag mailen om een bestelling voor de zaterdag door te geven. Het aanbod wisselt wekelijks tussen pizza, patat/snacks en pannenkoeken. Vervolgens wordt de bestelling warm bezorgd op een zelfgekozen tijdstip tussen 16.00 en 19.00 uur. 
Ook fietsen cliënten die als dagbesteding in de horeca van het Cultureel Centrum werken regelmatig een rondje over Nieuwenoord om ijsjes te verkopen vanuit de bakfiets.

De medewerkers van het Cultureel Centrum kijken er naar uit om u van dienst te zijn bij de foodtruck en vanaf oktober in het vernieuwde restaurant van het Cultureel Centrum!

Vragen?

Heeft u vragen hierover, stuur dan een email naar cultureelcentrum@amerpoort.nl.