Zing op afstand mee met: 'Het is Stil Op Straat'

05 mei 2020

Een 'muziekproject op afstand' van MultiMediaStation Hilversum.

Tekst & melodie: Manuel Azaro Poelstra

Vanwege de corona uitbraak ging ook het MultiMediaStation voor onbepaalde tijd ging dicht... Onder het motto "wat is er mogelijk?" kwamen we online bij elkaar en zijn we aan de slag gegaan. Onder andere met dit project. De makers hebben vanuit huis hun bijdrage kunnen leveren dankzij hun inzet en creativiteit. Natuurlijk hielpen ook het internet, Zoom, Wetransfer, mail en WhatsApp om ideeën en bestanden uit te wisselen.

Omdat niet iedereen thuis alle mogelijkheden had, werden we  we vaak op onze vindingrijkheid aangesproken. Alle vocalen zijn bijvoorbeeld opgenomen met een mobieltje. Ook voor de clip hebben we met beperkte middelen een kleurrijk geheel kunnen maken. De makers laten zien en horen hoe ze thuis aan hun bijdrage hebben gewerkt.

Veel plezier met de YouTube video en: Zing vooral mee!
Groeten van het MMS vanuit: Baarn, Bussum, Leusden en Hilversum!