2500 bossen tulpen voor begeleiders en schoonmakers van Amerpoort en Sherpa

09 april 2020

Vandaag ontvingen alle begeleiders en schoonmakers van Amerpoort een bos tulpen namens alle verwanten. Arend Tibbe en Rob Drukker (beide lid van de Centrale Cliëntenraad Verwanten), Amerpoort-bestuurder Paul Willems en directeur Gerard Born van Sherpa namen de 2500 bossen in ontvangst.

Dankbaar voor de inzet

Volgens Rob Drukker verdienen alle medewerkers een bos mooie tulpen. “Iedereen zet zich met volle energie in om onze familieleden goed door deze periode heen te loodsen. Uit liefde voor hun vak en onze geliefden, Het zijn onze kinderen, broers en zussen waar jullie voor zorgen. Daar zijn wij jullie meer dan ooit ongelofelijk dankbaar voor. Namens alle verwanten, heel hartelijk dank aan iedereen die zich inzet voor de zorg!”

Verschillende hoveniers en groenvoorzieners

De bloemen zijn voor medewerkers van Amerpoort en voor de medewerkers die aan de overkant op locatie Eemeroord van Sherpa werken. De tulpen zijn geschonken door verschillende hoveniers en groenvoorziener uit de regio Amersfoort en Nijkerk, dankzij de belangeloze inzet van Richard Bast van de gelijknamige kwekerij uit Nijkerkerveen. De bloemen zijn afgeleverd bij het Cultureel Centrum van Amerpoort op. Vrijwilligers brengen de bloemen van daaruit naar alle locaties.