Rouw in crisistijd

27 april 2020

Ineens is de wereld anders. Er komt geen bezoek en iedereen blijft binnen of direct bij huis. We kunnen elkaar niet zien, voelen of vasthouden. Soms hebben we in deze periode te maken met het verlies van een dierbare en kunnen we moeilijk afscheid nemen of moeten we dit doen op een manier die anders is dan we gewend zijn.

Materialen over corona

Op www.digitalerouwkoffer.nl verzamelt het consultatieteam Rouw & Verlies zoveel mogelijk materialen die te maken hebben met verlies op de verschillende leefgebieden. Er is nu een onderdeel toegevoegd waarop materialen staan die te maken hebben met het coronavirus. Juist om mensen met een verstandelijke beperking te ondersteunen. U vindt hier algemene informatie, activiteiten, spellen, rituelen en boeken passend bij de verschillende emotionele ontwikkelingsleeftijden.

Let op: de website werkt niet via Internet Explorer. Gebruik bijvoorbeeld Google Chrome of een andere moderne browser.

Persoonlijk contact

Juist in deze tijd is het altijd mogelijk om uw vragen te stellen bij het team Rouw & Verlies. Een telefonisch consult behoort zeker tot de mogelijkheden. Annemieke Kappert (06-20 11 18 57), Erica Land en Babette Pas (06-13 20 70 70) zullen u graag ter woord staan. Voor contact met Erica Land stuur een e-mail naar e.land@amerpoort.nl. Vanuit dit contact is zij telefonisch ook inzetbaar bij consulten. Vragen kunt u ook stellen aan rouwenverlies@amerpoort.nl.​