Muziektherapeuten maken Amerpoort Jukebox

20 maart 2020

Nu ze niet met en voor cliënten kunnen spelen, hebben de muziektherapeuten en muziekagogen van Amerpoort hun eigen jukebox gemaakt. Op YouTube spelen ze de liedjes die ze gewoonlijk vaak op de locaties spelen. Aan de Amsterdamse Grachten, Aapje op een stokje of Mooi van Marco Borsato, en er komen nog meer liedjes bij.

"Ik kom per week bij zestien groepen, mijn collega’s en ik missen de cliënten,” vertelt muziekagoog Edgar van Geel. “Ik heb zo ongelooflijk veel plezier in mijn werk. Elke dag als ik met cliënten muziek maak, zie ik iets gebeuren dat ik nog nooit eerder heb gezien.” Heb je een verzoekje? E-mail naar e.vangeel@amerpoort.nl​​

De complete afspeellijst, die regelmatig wordt aangevuld, vind je hier: 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLlbYaC1F4rvkBIyIhAktIq33K9ejXO6KK

${video}