Houd contact met gratis ABCDate app

30 maart 2020

Vanaf vandaag, 30 maart,  kunnen deelnemers van ABCDate de ABCDate app gratis downloaden in de Google Play Store of in de Apple App Store. Met de ABCDate app kunnen deelnemers nog makkelijker met elkaar chatten, net zoals bij WhatsApp. 

Via de app kunnen deelnemers ook de Kalender bekijken en zich opgeven voor ABCDate avonden. Het Prikbord wordt later dit jaar toegevoegd. Een mooie toevoeging aan de app is dat berichten nu ook ingesproken kunnen worden en reacties kunnen worden voorgelezen. 

Chatten

Zo is chatten via ABCDate nog toegankelijker. 
Gesproken tekst wordt omgezet naar geschreven tekst, zodat de regels voor chatten op ABCDate ook via de app blijven werken (bijvoorbeeld niet schelden, of telefoonnummers uitwisselen). 

Uitlegvideo's

Er zijn twee uitlegvideo's gemaakt hoe deelnemers de ABCDate app kunnen installeren als ze niet weten hoe dat moet:

We begrijpen als er door de coronacrisis minder tijd is om aandacht te besteden aan dit nieuws. Toch kan ABCDate en de ABCDate app in deze tijden misschien zorgen voor wat leuke afleiding voor deelnemers. 

Wil jij je cliënt aanmelden voor ABCDate?

Dan moet je als begeleider eerst jezelf aanmelden via deze link: https://www.abcdate.nl/client-aanmelden/aanmeldformulier-voor-begeleider/

Daarna meld je jouw cliënt aan en kan jouw cliënt via de ABCDate app nieuwe mensen ontmoeten.