Beleef het zelf in het Future Care Lab bij Amerpoort

15 januari 2020

De toekomst komt naar je toe deze winter

Als jij een kijkje in de toekomst kon nemen, zou je dat doen? Deze winter krijg je de kans om de zorg van de (nabije) toekomst zelf te ervaren tijdens een bijzondere beleving in het Future Care Lab. Moeilijk te missen, het is een 12 meter lange zeecontainer! 

Met een groep van maximaal 8 mensen ga je de container in en kies je een casus. Aan de hand van filmpjes en vragen word je uitgedaagd om verder te ontdekken wat zorgtechnologie kan opleveren voor jou en de cliënten met wie je werkt. Denk aan innovatieve producten én methoden. De experience duurt een uur. Je komt er gegarandeerd geïnspireerd uit!

Aanvullend aan het Future Care Lab laat Amerpoort ook zien welke innovatieve materialen en methoden je nu al kunt inzetten voor cliënten. Want de zorg van de toekomst is dichterbij dan je denkt. ​

Schrijf je in

Deze ervaring gunnen we iedereen. Daarom staat het Future Care Lab de komende maanden op verschillende locaties van Amerpoort. Reserveer snel een plekje (een tijdsblok van 1 uur) met jouw team of individueel op www.deuitwissel.nl.

Voor de MVG-collega's telt de experience mee voor je MVG certificaat.  

Ook cliënten en hun familie zijn van harte welkom. Aanmelden kan via de begeleider. 

Wanneer en waar

  • Maandag 27 tot en met vrijdag 31 januari: Vinkeveen
  • Maandag 3 tot en met vrijdag 7 februari 2020: Nieuwenoord 

 

Bekijk een filmpje op YouTube over de Future Care Lab:​

${video}

Tot ziens in het Future Care Lab!